Inspiration og indretning

Denne side indeholder repotager fra inspirerende hjem og steder, som jeg kommer forbi. Alle de boliger, der vises på Grubbe Inspiration, bliver specielt udvalgt af deres indretningstil. Nøgleord for interiør er blandt andre rene linjer, enkelhed og personlighed.

 

Denne side vil også give dig ideer til indretning og dekoration til dit hjem. Du finder hauls, "Vintage dreams", "Material deluxe", "Weekly wanted" og posts om hvordan du kan indrette dit hjem. Jeg glæder mig til at vise dig fantastiske hjem og invitere dig med på min jagt efter inspiration. Kom med!

Material deluxe - Marmor

I overskriften kunne jeg lige så godt have skrevet ægte marmor - jeg synes, at der findes så meget grimt marmor. At marmor er så populært i de her år, betyder at materialet næsten bliver udvandet. Men jeg synes, at det er så synd, når marmor bliver for kunstig og kultiveret.

 

Dem der kender mig rigtigt godt ved, at jeg ikke har ret meget til overs for grimme ting. En af de første opgaver for min dengang nye studiegruppe og jeg, da vi startede på biomedicin, var at blive enige om et fælles design af en sofa. Det var mildest talt umulig for mig at blive enig med de andre, da jeg har et meget bestemt billede af, hvordan ting skal se ud. Og jeg mener ikke at marmor skal være symmetrisk!

 

Fornyligt fandt vi, min kæreste og jeg, verdens dejligste lejlighed, som desværre blev solgt for næsen af os. Det fik mig i gang med at indrette lejligheden i mit hoved. En af de ting, der kom ud af min fantasi-”indretning”, var at finde den smukkeste ægte marmor bordplade, dvs. tung som et ondt år. Pladen skulle blive vores nye spisebord, og selvom lejligheden gik for næsen af os, blev bordepladen købt. Hvilket leder mig ind på, at jeg virkelig elsker marmor, når det er ægte sten.

 

Man skal kunne mærke den kolde overflade og kompaktheden af naturmaterialet. Vores bord er af hvidt marmor med asymmetrisk mønster i grå og sand toner. Jeg kan godt lide ideen om et hvidt bord, da vi nok kommer til at bo en smule småt, fordi vi kigger på lejlighed i et ret attraktivt område. Et hvidt bord spejler lyset og skærer ikke rummet op i to dele som et mørkt eller sort ville gøre. Vi har købt pladen brugt, så den skal lige have lidt kærlighed. Men det gør bare tilfredsstillelsen endnu større, når vi er færdige.

Når vi finder en lejlighed, tænker jeg at dele mine tanker om indretning af rum og utraditionelle funktioner af rum.

 

Nu nævnte jeg ovenstående en sort borplade, og at jeg ikke er til sorte borde, betyder bestemt ikke at jeg ikke kan lide sort marmor. Derudover vil jeg kun opfordre til, at man søger efter brugte marmorplader, for der er så mange smukke på nettet, hvis bare man er hurtig.

 

Jeg har udvalgt mine favoritter under emnet marmor herover. Jeg ville bestemt ikke have noget imod at eje ovenstående.

 

 

 

For links klik på billederne

#tableware

Nordisk renhed og rå undertoner

Jeg tror, ​​at læsere har fundet ud af, at jeg er glad for genbrugsfund og heldigvis er min kæreste det også. For et halvt år siden gik vi bare og kiggede i vores lokale genbrugsbutik, og pludselig fandt min kæreste disse smukke tallerkner, og vi var begge solgt. Disse tallerkner har en skinnende overflade, men samtidig er de underspillede, farven er bare så smuk og et perfekt underlag for mad. Det skyldes, at farven forstærker farverne i den mad, som serveres. Derudover så er tallerknerne endda håndlavede. Hvis jeg skulle designe et stel, så skulle stilen enten være rå som disse nordiske skønheder eller være elegant og kridhvidt.

I har set smugkig af tallerknerne før, men jeg ville bare vise dem til jer dem uden noget på, fordi jeg syntes at de er så smukke.

 

Lad dette være en grund til at søge ind din lokale genbrugsbutik og holde øje med, hvad der gemmer sig.

Derudover håber jeg, at I vil følge med i hvordan jeg fremover serverer smuk mad på disse smukke tallerkner.

Hvis du ikke kan leve uden tallerkner som disse, har jeg fundet nogle gode alternativer, som jeg har linket nedenfor. Jeg er især glad for det danske mærke Broste, deres design er nordisk men stadig klassisk.

Jeg kan godt lide at finde lækkert køkkentilbehør, som jeg kan beholde resten af ​mit liv, fordi det er spild af penge og en skam for miljøet kun at følge trends. Jeg siger ikke, at du skal elske alle dine ting hele tiden, men jeg vil gerne være opmærksom på, at min interesse for et nyt køb vil fortsætte i fremtiden afbrudt af pauser, hvor man kan pakke tingene væk.

 

Håber at I får en dejlig søndag!

Årets sidste aften fortjener et smukt bord

Intet er bedre end at gøre sig umage, om det er i forhold til mad, indretning eller livet i særdeleshed. Nytår er en fantastisk mulighed for at gøre sig umage med alt fra bordet til påklædning.

Jeg elsker det mørke look, som fremhæver farver og metaller i indretningen. Det mørke look kan skabes af forskellige materialer som sten eller mørkt træ.

Det nye i 2018 bliver som sagt at metaller skal blandes, dette kommer til at blive gennemgående for mit nytårsbord.

Vi spiser 3 retter og jeg vil gerne bruge forskellige strukturer inden for service til alle 3 retter, da jeg synes forskellighed giver personlighed.

Jeg synes, at røde eller brunlige nuancer gør sig godt til mørkt træ og blålige og grålige toner gør sig godt til mørke sten som sort eller grønt marmor.

Jeg håber, at I må få en perfekt nytårsaften!

Herunder har jeg samlet lidt inspiration, hvis jeg havde alle penge i verden til at dække nytårsbord.

#decoration

For links klik på billederne

#christmas

Tæt på juleaften og inspiration til lys i dit vindue

Nu har jeg endeligt fået taget et billede af vores ”adventkrans”. Det har været smukt at se lysglimtene i vinduesruden aften efter aften. Samtidig med at jeg bandt lidt grønt på messing ophænget, har jeg lavet en lille guilande af grene, som jeg brugt til at dekorere en plakat uden på rammen med juletræslys og hvide jule ophæng.

 

HOW TO DO IT:

 

1. Gå på jagt efter de smukkeste grene, til min krans har jeg købt nogle grene og selv fundet nogle i nærliggende skov.

2. Skær grenene i stykker, der kan passe på messingkransen, jeg foretrækker at de er lidt længere, så kransen og guirlanden ikke bliver for stram.

3. Herefter sorterer jeg grenene i grupper af grene, som passer til hinanden.

 

#wishes

Material luxe - Messing

Hvis man har fulgt med i et stykke tid, har man opdaget min messing vintage fyrfadsstage, og som skrevet tidligere har jeg lige bestilt det smukkeste messing ornament af en lysestage til jul.

Jeg kan godt lide materialets gyldne skær og den måde messing ser ud, når det får patina.

De sidste måneder har jeg fundet mange smukke, specielle og klassiske stykker interiør i messing, og jeg synes at det er på tide at vise jer alt det smukke messing interiør, som verden har at tilbyde. De fleste af disse ting vil være en god julegave.

Det ville måske være rart, at alle ens nye køb var genbrug for derigennem at tage bedre vare på vores planet, men nogle gange har de nutidige designere bare en ekstraordinær og forfriskende måde at tænke og formgive på, derudover kan du nyde processen af messing, der får patina hvis du køber objektet fra ny. Det er en del af det at leve i detaljerne at værdsætte unikke designs og materialer om det er nyt eller preloved.

For links klik på billederne

Kærlighed til statementvaser

 

Jeg kan virkeligt godt lide rodede buketter i store vaser, jeg synes det gør atmosfæren rå og det komplimenterer et klassisk og elegant hjem med et strejf af kontrast. Store vaser er et statement selv uden blomster og giver en stærk følelse til din stue. Som jeg tidligere har fortalt, bor vi i en meget lille lejlighed, så det er det praktisk, at jeg ikke behøver at gemme mine vaser afvejen, når jeg ikke bruger dem.

Jeg kan godt lide at se forandring i mit hjem, så i mellem at jeg køber blomster, kan jeg godt lide at have en tom vase stående i et par uger. Det gør, at jeg føler glæden ved at købe nye blomster endnu mere, fordi jer ikke bare udskifter noget, som er statisk i men lejlighed. Vasen på ovenstående billede er kun en ud af min langsomt voksende samling, men jeg har købt den brugt. Derfor kan jeg ikke linke til lige denne, men har jeg fundet nogle smukke alternativer, hvis du vil prøve den praktiske vase med mere end en funktion af.

 

Min favorit måde at style disse vaser på er at fylde dem med eukalyptus alene eller sammen med en slags interessant blomst.

 

#vintage

For links klik på billederne

Jule inspiration

#christmasinspo

For links klik på billederne

Jeg købte årets første julepynt allerede i august på et kunstmarked, det var ovenfor vise to små porcelænsfugle, men de har været pakket væk indtil nu. I søndags planlage min kæreste og jeg, hvordan vi ville pynte op til jul i år. Vi besluttede, at farvene skal holdes til hvid, guld, grøn, sort eller mørk grå og en lille smule mørk dyb rød. Jeg er ikke så glad for farver, men jeg elsker at pynte vore lille hjem op til jul på en dæmpet og elegant måde. At jeg gerne vil holde farverne i vores hjem afdæmpede skyldes, at jeg har brug for et roligt men dog stadigt inspirerende hjem, et hjem kan sagtens gøres interessant i materialevalget.

Det vigtigste ved julen er, at vores hjem emmer af HYGGE. Som du tidligere har set, er jeg virkeligt glad for messing, og vi har lige bestilt et nyt genbrugeligt ophæng til stearinlys af messing til at hænge i vores vindue. Normalt tænder jeg ikke på mange af vores lys, da det ikke er godt for indeklimaet, og vi bor i en meget lille lejlighed.

Men i juletiden kan jeg ikke lade være, og hvert år forsøger min kæreste og jeg at følge med et kalenderlys, men fordi jeg ofte er væk i løbet af ugen er vi altid bagud. Foruden lys i juletiden er jeg meget glad for eukalyptus- og grangrene. Vi har vores egen EN'T vindues plakat i en stor version i vores stue og på plakaten planlægger jeg at dekorere med et reb af eukalyptus og fyrregrene. Det vil være lidt i stil med den todelte adventskrans ovenfor. Jeg lover at dele billeder, når boligen er dekoreret til jul.

Næste weekend finder vi vores julepynt frem fra opbevaring, og jeg vil vise jer, hvad jeg har tænkt mig genbruge fra forrige år. Der er ikke noget så hyggelig som ens eget gamle julepynt fordi julepynt er fuld af minder. Jeg ved ikke, om I er klar til jul, men jeg håber du glæder dig til at fejre kærlighedsmåneden - december.

 

#vintagelove

Small living - Kind of an office feeling

Min kæreste og jeg købte vores første store køb sammen for lidt over et år siden. Vi gik rundt i vores lokale genbrugsbutik, hvor der efterhånden er blevet fundet mange skatte. De havde i en glasmontre den smukkeste gamle H. C. Andersen bog, som vi begge var draget af. Efter at have gået lidt rundt i butikken blev vi enige om at den skulle med os hjem, den var til den dyre side fordi det er gammel gammel bog som er trykt i et begrænset antal. Men der var egentligt ikke sjældenheden, der til trak os, det var at den har det smukkeste patinerede håndmalede omslag og at den er en god historie, når både min kæreste og jeg er fra Fyn. Den pynter smukt i en sort metalreol i vores stue og bidrager med en autenticitet, som klæder rummet rigtigt godt.

 

 

Ud over kærlighed til smukke bogomslag og grenbrugsskatte vil jeg med disse billeder også dele med jer, hvordan jeg løser det at bo småt mht. arbejdsområder. Jeg læser biomedicin, som indebærer mange skriftlige opgaver og meget læsning. Derfor er det rart at have et defineret arbejdsområde, da det højner min effektivitet. Det I ser her er vores ”kontor”, som må siges at være mobilt, det består af en vase med skriveredskaber, som kan tages frem, når der skal arbejdes. Vi har et ret stort spisebord og har netop prioriteret dette vi er glade for hyggen omkring mad, men spisebordet funktion bliver til kontor, når skriveredskaberne kommer frem. Jeg er meget bevidst om, at vi ikke flyder i opbevaringsplads, så har vi ”kontoret” stående i vores reol til pynt som en del af et stilleben, når der ikke er behov for et arbejdsområde. Derfor er det vigtigt for mig, at farvene er nedtonede og delikate samt at udtrykket er lækkert at se på, penslerne giver noget struktur og højde til det visuelle indtryk og saksene bidrager med runde former.

 

#wishes

Material deluxe - Cotton love

For links klik på billederne

I Danmark starter en uges efterårsferie i dag, derfor deler jeg her lidt af min afhængighed for behageligt og smukke sengetøj.

Jeg elsker den bløde følelse af friskt sengetøj, det er en luksus ting for mig.

Jeg plejer at vælge mere silkeagtige tekstiler hvad angår mit tøj, men når det kommer til sengetøj elsker jeg bomuld.

Du vil aldrig gå galt med crisp sengetøj, der har luftøret udenfor, det dufter og føles som en blanding af weekenddage i sommerhus og nætter på smukke hoteller.

Når jeg vælger sengelinned, vælger jeg efter kvaliteten af materialet og at jeg gerne vil have at det er økologisk, derfor er næsten alle ovenstående muligheder økologiske. Jeg kan også godt lide bomuld, da materialet er praktisk og let at rengøre, det betyder at du kan bo i dit hjem.

Jeg synes, det skal være "lovligt" at spise morgenmad, chokolade eller endda middag i sengen.

Jeg håber du får en vidunderlig weekend, måske vil du tilbringe morgenstunden i nyt sengetøj.

#wishes

Hunting chairs

Jeg er den heldige ejer af et økologisk fåreskind med de smukkeste brune farver. Det meste af sommeren har min kæreste og jeg søgt efter eller næsten jagtet den perfekte stol. Jeg kan godt lide udseendet af et blød og hyggelig fåreskind på en træstol.

 

Jeg syntes ​at teksture af ​​et fåre- eller lammeskind giver en atmosfære af autenticitet. Fåreskind og en flok af grene i hjemmet er så smukke og gør hvert rum mere hyggeligt.

 

Det er dog vigtigt at vide, hvor pelsen er produceret og under hvilke omstændigheder. Jeg vil aldrig købe et billig skind, af den grund at du ikke kan være sikker på, hvordan dyret er blevet behandlet eller hvilke kemikalier der anvendes i fremstillingsprocessen.

 

Mit fåreskind er økologisk og der er ikke brugt kemikalier i produktionen.

 

Stolen, som er jeg interesseret i er en rigtig træstol eller en sort træstol. Men på grund af min store kærlighed til genbrug, vil jeg gerne købe en vintage stol.

 

 Når det er sagt synes jeg, at alle disse stole er så smukke. Så hvis vi giver op på søgen efter en stolt brugt, tror jeg det vil bliver enten den fra & tradition eller stol nr. 14 fra Ton.

 

Hvis du er heldig nok til at have en større vindueskarm, er en lammeskind også en smuk ting at placere der. Bare tag en kop te og se verden drive forbi uden for vinduet.

 

For links klik på billederne

#vintagedreams

Autumn is here - it's time for cosy nights and candles

 

Efteråret er her - det er tid til stearinlys og hyggelige aftener. Jeg er elsker af "hygge", det danske it-ord i de forløbne år, et ord som efterspørger atmosfæren af ​​the og stearinlys.

Udover at elske denne tid på året vil jeg gerne komme med en ny slagt post på Grubbe Inspiration. Jeg er en sucker for at slentre rundt i min lokale genbrugsbutik. Du vil finde så mange smukke preloved ting, derudover kan jeg godt lide, at objekterne har en historie.

Denne stearinlysholder fandt jeg brugt, jeg elsker de rene linjer, og at den er lavet af messing. Nu og da finder du intet og andre gange finder du "guld".

Denne lysestage passer perfekt ind i en stue med mørke grå vægge, en smuk sort enkel sofa, mørkeblå hør gardiner, et smukt trægulv og marmor sofabord med coffeetablebooks organiseret i smukke tableauer. Jeg fortsætter med at drømme.

Lad det være en inspiration til at søge efter gyldne preloved ting overalt, hvor du går.

Nothing but a holiday feeling

 

Sommeren er fantastisk, men de fleste af os har kun et par uger fri, derfor treater jeg mig selv i løbet af sommeren. Jeg kan godt lide mit job og mine arbejdsdage, men efter en lang arbejdsdag hvor jeg ikke har haft mulighed for at nyde det danske sommervejr, kan jeg godt lide at nyde små, men luksuriøse initiativer. Jeg vil dele mine favoritter med dig nedenfor.

 

1. Jeg har en ting for nyt sengetøj, og dette sengetøj kaldet Nebulosa fra det danske designhus Skagerak gør mig så glad - jeg synes det er den smukke støvede farve og print. Forestil dig, at det bliver det første du ser om morgenen og det sidste du vil føle, før du falder i søvn.

 

 

2. Den danske sommer lover ikke noget om sommervejret. Når det begynder at regne, kan jeg lide at bruge tiden på at læse en god bog med døren åben, på den måde kan jeg høre naturen trække vejret. For at skabe en endnu mere luksuriøs følelse kan du tænde et duftende stearinlys og sippe en kop hvid te med mulberries. Hvide teer indeholder kræftbekæmpende antioxidanter, og det er fremragende for din hud og generel trivsel.

 

 

3. Jeg har valgt en plakat med en erklæring, der får mig til at føle mig på ferie hele sommeren. Min filosofi er at nyde hver dag og være omgivet af inspirerende og vigtige objekter. Denne plakat hjælper mig med at surfe gennem de grå dage.

 

 

 

4. Intet gør mad smukkere end den rigtige porcelæn. Jeg har lyst til jordbær i en sort og hvid skål, fordi den gør den røde farve tydligere.

 

 

5. Intet føles bedre end et bad, når jeg har været uden for hele dagen, og især hvis man har haft en bål om aftenen. Min kæreste og jeg har opdaget L:A Bruket - det er et neutralt og lækkert mærke. Vi kan godt lide deres bodywash og håndsæbe, det gør dagligdagen føles en lille smule bedre.

 

 

6. Jeg elsker havet, men nogle dage er tiden bare ikke til at nå en udflugt til stranden. På disse dage ville verden være lysere, hvis jeg kunne servere salat eller sushi på en tallerken med en sol, der dypper sig ned i havet.

 

 

7. Hele sommeren er jeg den største fan af hjemmelavet hyldeblomsaft, jeg vil drikke det hele dagen som en saftevand og om aftenen som en cocktail.

Jeg har altid en flaske hyldeblomstsaft klar i køleskabet, og denne Meny-flaske er både praktisk og fantastisk smuk.

For links klik på billederne

 

 

 

 

#wishlist

#wishlist

Make your home ready for spring and summer

 

Når sommeren starter, vil jeg bare have en frisk og lys atmosfære i vores hjem.

Jeg har nogle ideer, der hjælper dig med at gøre dit hjem lettere og mere friskt. Jeg tror personligt, at du kan indrette dit hjem med mørke eller lyse farver, men du skal have stor fokus på lyset.

Jeg har samlet to smukke lamper, der vil skabe et statement, selvom de ikke er tændt. Jeg finder det nemt at opdatere et rum lige med en smuk lampe. Den lille lampe fra Norman Copenhagen vil være perfekt i stuen over spisebordet, i sofaområdet parret med et hyggeligt tæppe, i køkkenet over køkkenbordet eller i par som sengelamper.

 

Efter af ​​lamper begynder mit hjem at føles mere friskt, når jeg implementerer nogle planter eller friske blomster. Jeg er forelsket i skulpturelle planter i en rolig farvepalet. Jeg tror personligt, at mit hjem giver mig den bedste følelse, når alle farver komplimenterer hinanden. Denne neutrale farvepalet gør det nemt at implementere kontraster i farver og materialevalg.

De planter jeg har valgt er et Fiddle-Leaf Fig-træ og en monstrea. Jeg kan godt lide Fiddle-Leaf Fig-træet, fordi det har de mest sprøde og afrundede blade. Monstreaen skaber en særlig jungle stemning, og i øjeblikket vokser mit eget monstrea energisk på grund af forårssolen.

 

Smukke ting med et formål giver et personlig og afsluttet udseende til dit hjem. Efter min opfattelse skaber metaller en levende atmosfære på grund af reflektion af lys på overfladen.

Derfor har jeg valgt Menu Gram Fratesi Bowl og AYTM Anulo lysestage.

Sidst men ikke mindst har jeg fundet en klar vase, fordi en simpel vase bliver det perfekte hjem for alle slags blomster hele sommeren. Den er enkel og lyset vil lege smukt i vandet, og du kan ændre udseendet fra romantisk til råt og rustikt.

 

 

 

1. Milk Blog 2. House of Philia 3. JWDA Concrete Lamp , 4. Monstera, 5. Normann Copenhagen Amp smoke/black 6. Violin figen 7. Lyngby vase Form 140, 8. AYTM Anulo candlestick

Jeg kan kontaktes gennem grubbeinspiration@gmail.com

 

Grubbe inspiration

Emilie Grubbe

 

Copyright @ All Rights Reserved